VPS

olcso-vps
Sajnos a kezdeti időkben rendszeresen előfordultak internetproblémák az otthoni gépemnél, amin a Metatraderek és a robotok futottak, ezért úgy döntöttem, nem halogatom tovább a VPS (virtuális privát szerver) előfizetést.
Azok számára akik nem tudják mit jelent a VPS, azoknak elmondom. Ahhoz, hogy a forex robot futni tudjon, folyamatosan bekapcsolva kell tartani a számítógépet és állandó internetkapcsolatra van szüksége. Ráadásul meg kell oldani, hogy áramkimaradás illetve internetszolgáltatási hiba esetén is működjön. Ezekre nyújt megoldást a VPS szolgáltatás. Itt futtathatjuk a robotunkat távolról egy olyan számítógépen, ahol a folyamatos üzem, a szünetmentes áramellátás és tartalék internetkapcsolat is meg van oldva. Ideális megoldás, hiszen egy asztali számítógép havi áramigénye majdnem megközelíti ezt az összeget, ha otthon éjjel-nappal bekapcsolva kellene tartanunk. Az amortizációval és a zajjal pedig még nem is számoltam.
Ezeken a számítógépeken lehet felhasználói fiókot bérelni, ami gyakorlatilag úgy néz ki, mint az otthoni számítógépünk ( windows 10) és egy felhasználónévvel és jelszóval szinte bármilyen internetre kapcsolt számítógéppel felléphetünk rá a Távoli asztal szolgáltatás segítségével.
Az igényektől függően, a legtöbb robot számára megfelelő a magyarországi szerverparkkal rendelkező Olcsó-VPS szolgáltatása. Azonban kritikus esetekben szükség lehet a brókercéggel egy városban levő vps szerverre. Megbízható szerverszolgáltatást Londonban és New Yorkban a Commercial Networks biztosít. Több brókercég is ezt a szolgáltatást ajánlja a BeeksFX-en keresztül.
Az én számláim a Contabo vps szerverein vannak 2020 augusztus óta. Ár-teljesítmény arányban ezt találtam a legjobbnak. Van európai és amerikai szerverük is. Nekem mindegyik szerverem az USA-ban van. Teljesen elégedett vagyok velük.

A szolgáltatók oldalait a vps megrendeléséhez ezeken a linkeken keresztül éritek el:

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás