WallStreet Asia Grid első tapasztalatok

Nem sok idő telt el a WallStreet Asia Grid indítása óta, de annyira fellelkesített a teszteren látott eredmény, hogy rendszeresen nézegetem hogyan teljesít.

Az eddigiek, 15 nap után, teljesen összhangban vannak a várt eredményekkel. Kiderült, hogy az USDCHF-re nem igazán passzol ez a robot. A többi páron egyelőre jól teljesít.

A számlakivonatot megnézve látjuk, hogy pár esetben már igénybe vette a grides módszert a robot. Ezzel sikerült egy kis mínusztól megmenteni a számlát. Van nekem egy korábbi számlám is, ami 2015 óta fut a WallStreet Asiaval és amikor megjelent az EVO verzió, onnantól azzal. Így tehát elég jól összehasonlítható a két robot teljesítménye. Mindegyiken beállítottam, hogy csak a következő devizapárokon képződő eredményt lássam, február 20-tól: EURCHF, EURGBP, GBPCAD, GBPCHF, GBPUSD.

Még egy nagyon fontos dolog az eredmény értékeléséhez. A grides robot ezt ez eredményt, 3%-os egy kötésre jutó kockázattal hozta, míg a sima robot 10%-on kereskedett! Az eredmény nagyságrendileg hasonló, pedig a kockázat csak 1/5-e! A profit faktor pedig hihetetlenül jó!

A grides WS ASIA EVO számla eredménye az első két hét után:

A sima WS Asia EVO számla eredménye az első két hét után:

A képekre kattintva megtekinthetitek a számlakivonatokat. Az időszakot ebben az esetben majd be kell állítani, ha azt nem menti a linkben, csak a devizapárokat.

Mivel még csak két hét telt el, ezért nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de amit eddig tapasztaltam az pozitív volt. Akinek van WallStreet 2.0-ás licensze, annak érdemes elővennie és legalább demóban futtatni.

Ha pedig nincs ilyened, akkor itt tudod megvenni:

WALL STREET FOREX ROBOT

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás