WallStreet eredményei az utóbi időben 2. rész

Megint futottam egy kört a kedvenc robotommal. Eszembe jutott az első demószámlám, ami több mint 3 éven keresztül futott. Gondoltam ránézek, milyenek voltak annak idején az eredmények. Itt meg tudjátok nézni ti is: https://www.fxblue.com/users/forexrobotinfo_hu_4

Összességében pozitívan kereskedett korábban is. De nézzük meg, annak idején mely devizapárok voltak a legsikeresebbek:

20160205wsall

Szembetűnő a GBPUSD és az USDJPY eredménye. Azonban ha az eredménygrafikont is megnézzük páronként, akkor számomra csak a GBPUSD tűnik vállalhatónak. Az is megfigyelhető rajta, hogy 2012 augusztusától, 2013 szeptemberig nem tudott érdemben haladni. Tehát elég változó volt az eredménye:

20160205wsgbpusd

Megnyugodtam, hogy a sok évvel ezelőtti grafikonon is feltűnnek ilyen időszakok, mint ami most januárban is volt.

Mindenesetre a közel 30%-os visszaeséssel és a hosszú távú 5% feletti átlaggal, már nem olyan rózsás a kereskedése. Függetlenül attól, hogy hosszú távon egyértelműen eredményes. Azonban sokan nem tudják kibírni az ilyen kilengéseket. Nekem is voltam nagyobb számlás terveim ezzel a robottal, amit gyorsan elvetettem ezek után, hiszen ami egyszer megtörtént az bármikor megismétlődhet, sőt lehet még rosszabb is.

Még hagyom futni tovább az eddigi számláimon, de újabbakat már nem indítok vele.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás