WallStreet eredményei az utóbbi időben

Nem kedvezett a szerencse a WallStreet robotnak az utóbbi hetekben. Megint pénteken kapott bele egy olyan kötésbe, amit nem tudott sikerrel zárni. Így hát aztán azoknak, akik az lemúlt időszakban indult az éles számlájuk, most jelentős veszteséget okozott.

Erről már korábban írtam, hogy nem mindegy mikor indul egy éles számla, de sajnos az optimális időpontot nem lehet előre meghatározni.

Részben eredményt hozhat, ha a robotban letiltjuk a pénteki kereskedést (LastTradeHour =8 esetén, reggel 8-kor kereskedne utoljára pénteken, a napközbeni kötéseket már kihagyná)

Az elmúlt egy év statisztikáját megnézve, ez az EURUSD-n segített volna. Itt az egy éves pénteki eredménye:

20160129WSFridayEurusd

A GBPUSD egész évben jól állta a sarat, csak az utolsó hét adta meg neki a kegyelemdöfést:

20160129WSFridayGbpusd

Sajnos azt már nem tudom kiszűrni ezen a kimutatáson, manuálisan pedig nem vágok bele, hogy a pénteki leállítás milyen hatással lenne, a pénteken nyitott, de hétfőn zárt kereskedésekre. Mindenesetre a vasárnap esti-hétfői eredményekre rászűrve, úgy látom, simán kihagyhatóak lehetnek volna.

EURUSD hétfői eredménye az elmúlt egy évben

20160129WSMondayEurusd

GBPUSD hétfői eredménye az elmúlt egy évben

20160129WSMondayGbpusdEzek után mindenki maga kell, hogy eldöntse kikapcsolja-e a pénteki kereskedést, vagy nem. Az előbbi grafikonok szerint lett volna értelme. Meg is próbálkozom vele én is az éles számlámon és beállítom a 8 órát.

Az oldal használatához, kérlek fogadd el a "cookie"-kat! További információ!

A "cookie-k" elfogadásával biztosíthatoda legjobb felhasználói élményt az oldalon. Amennyiben ezt szeretnéd, akkor kérlek kattints az elfogadás gombra!

Bezárás